AGIT

     AGIT ( Asociația Grupurilor de Inițiativă ale Tinerilor) este un HUB construit special ca tu să intri în contact cu alții care, la fel ca tine, cred că pentru a trece mai ușor peste situația în care ne aflăm este nevoie de implicarea tuturor celor Implicați.


     Nu mai sta în spatele monitorului considerându-te neputincios!
Adună-ți cei mai buni prieteni și formează primul grup de inițiativă care se AGITă la tine în oraș, cartier, stradă sau bloc!

De ce să faci asta?
“Secretul gestionării crizelor nu este binele împotriva răului, ci împiedicarea răului să se înrăutățească.” – Andy Gilman

Ce poți să faci cu git-IL TĂU ?
Pentru început poți să dai o mână de ajutor celor care sprijină sistemul sanitar .

Mult mai important este să contribui la construire unei  rețele pentru momentul în care trece toată nebunia aceasta: o rețea care să sprijine producătorii locali și afacerile mici, o rețea care să tragă România înapoi de pe marginea prăpastiei.

Obiective AGIT!
Construirea unei comunități a celor  care vor să scadă impactul economic pe care îl va avea COVID 19 asupra României! Pentru a realiza acest obiectiv avem nevoie de cât mai multe grupuri de inițiativă conectate la AGIT – ideal ar fi câte un grup de inițiativă pentru fiecare localitate din România.

Fii TU cel care vine cu inițiativa la tine în comunitate!

Care sunt beneficiile tale!

Programe de training GRATUITE care să te ajute șă observi și materializezi oportunitățile locale.

AGIT te pune în legătură directă cu posibili parteneri sau/și clienți.

Consultanții AGIT o să te sprijine în găsirea unor linii de finanțare pentru ideile tale de business.